2010-01-07

There is new hero, Mr Uuniperuna!

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

There is new hero, Mr Uuniperuna!

Pikagrillituotteiden ystävien kannattaa käydä tutustumassa uuteen kioskiin, mr Uuniperunaan, joka sijaitsee Hämeenkadun ja Hatanpään valtatien risteyksessä. Ei mitään öljyssä paistettuja ranskalaisia tai purilaisia, vaan nimensä mukaista rehellistä uuniperunaa juustoraasteella, joka sulaa mukavasti perunaan sen luovuttaessa lämpöä, kaverinaan majoneesia ja vähän vihreitä vihanneksia.

Tuotteen nimi on Easy Juustolla ja se maksaa 2.90euroa. Olen mainostanut tätä jo useassa tilaisuudessa, koska se on taivaallisen hyvää, halpaa, jotain uutta ja valitettavan huonosti tuottavaa bisnestä tällä hetkellä, koska sijainti on ehkä liian keskeisellä paikalla. Agorafobisen on mielestäni vaikea pysähtyä ostamaan perunaa, höyrymakkaraa tai kahvia, koska ympärillä on paljon aukeaa tilaa. Grilli on ruskearaitainen, majakan näköinen torni, jossa jopa vilkkuu majakkavalo katolla. Koska se on päivittäisellä bussini vaihtoreitillä, joudun odottelemaan bussiani kioskin viereessä ja näen myyjän toiveikkaana odottavan asiakkaita aamuisin ja iltaisin.

Jos et muista miltä maistuu kuuma peruna pakkaspäivänä, käy ihmeessä kokeilemassa. Päätin itse, etten ainakaan suomi itseäni ja jossittele sen jälkeen, kun grilli on kumossa, vaan tulen nauttimaan sen tuotteista niin kauan kuin mahdollista. Vaihtoehdoisten mac-,hes-, keb- ja sub-ratkaisujen painoarvot ovat kohdallani laskeneet minimiin.
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.9 (GNU/Linux)
Comment: Use GnuPG with Firefox : http://getfiregpg.org (Version: 0.7.10)

iEYEARECAAYFAktF/HsACgkQfwlELCNtlADtgQCeL98YZP98XQks1fImd6DRqv85
16QAoM/+iX6+W9PTYtql/u2cvhAG/nLu
=rdfn
-----END PGP SIGNATURE-----