2009-01-03

Kintaro walks Japan

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Kintarō on pop

Kun viimeinen amazon race loppui Suomen telkkarissa, sain nähtäväksi noin 70 minutin videon yhden sarjassa esiintyneen kilpailijan Japanin matkasta. Ihan lyhyesti, kaveri aloitti retkensä Japanin eteläpäästä ja käveli koko saariryhmän pohjoisimpaan kolkkaan tavoittenaan kaksi asiaa. Matkan aikana kuuluisuus, joka ei ollut toinen tavoitteista, kasvoi ja hänet kutsuttiin usein ihmisten koteihin kylään. Punaisesta tukastaan hän sai lisänimen Kintarō vanhan japanilaisen legendan mukaan, Kintarōa kun lapsena Golden Boyksi nimitettiin ja on ilmeisen rakastettu ja näkyvä hahmo siellä.

Tällä tavoin oikeasti pitäisi tehdä kaikki ulkomaanmatkat! Ratkaisu maailmanrauhaan on siinä, että kukin ihminen viettäisi 3kk toisessa valtiossa yksinään, ilman maanmiehiä, ympärillään natiivit. Itse asiasssa, jos toiseen maahan menee valloittajakansamentaliteetilla, voi varautua siihen, että saa vastarintaa. Päinvastaisia esimerkkejä on vaikka Aleksanteri Suuuri, joka hoisi ensin työasiat(sodat) alta pois ja jätti sitten vierailtujen maiden uskonnot yms. ennalleen.

Takaisin vilmiin, josta kyllä tykkäsin, Mun piti katsoa siitä vain pikkupätkä iltasella, mutta jäin koukkuun ja katsoin koko pätkän. Matka oli tehty ennen Amazing Racea ja siitä kerrottiin Suomessa pari vuotta sitten, mutta nyt pätkä on taas ajankohtainen. Vanhojen muropakettien katsaus vuoden 2006 ekalta kvartaalilta sopii tähän.

http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t433660
http://www.kintarowalksjapan.com/

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)
Comment: http://getfiregpg.org

iD8DBQFJX1SxfwlELCNtlAARAkcNAJ9z+Z0kbZYCj2p1O06jAFVMr6SUUwCgy7I4
dQPJR3O+8Kpjia1UklrYqM8=
=nvPU
-----END PGP SIGNATURE-----

1 kommentti:

  1. Kiitos, Kikkarahylje tämän asian esille tuomisesta! Jos et sinä olisi sitä tehnyt, niin minä olisin. Tyler MacNiven on maailman kolmanneksi ihanin mies! Siippa ja Hugh Jackman menevät edelle! :)

    VastaaPoista